Mindennapi könnyed baba-, gyermekhordozó
az édesanyák gerincének védelmére.

Egyenes derékkal állod a mindennapok terheit? A BabaCo® csípőülőkével fél kézzel megoldhatsz minden feladatot,
és közben gyermeked sem kell, hogy nélkülözzön téged! Kíméld a gerinced! Ajándéknak is kiváló ötlet!

A BabaCo® csípőülőke használata gyors és egyszerű!
Bárhol használható, biztonságos, egészséges és kényelmes
Sétákhoz, bevásárláshoz, otthoni munkákhoz
Gyermekorvosok és védőnők ajánlásával!

Miért jó a BabaCo ?

babaco gerincEgyenes derékkal állod a mindennapok “édes terheit”?

Védd gyermeked gerincét, miközben kíméled saját váll-, hát- derék ízületeid!

Akik már próbálták, használják BabaCo® csípőülőkét azok tudják, hogy micsoda könnyebbség így a baba kézben tartása, hiszen nem a csípőn, hanem az ülőkén ül a gyermek. Miközben egyenesen állhatunk, nem kell a babát folyamatosan dobálni, amikor egy kicsit lecsúszik, így nyugodt ülést biztosítunk neki is.

Miért is?

- Mert gyermeked gerince egészségesen fejlődik.
- Mert nem fáradsz el a nap végére a gyermekcipelésben.
- Mert nem lesznek derék-, hát- és ízületi fájdalmaid.
- Mert tökéletes megoldás mindkettőtöknek és az egész családnak.
- Mert különös segítséget ad annak, akinek több gyermeke is van.

BabaCo® csípőülőkével segítünk, hogy fél kézzel megoldhass minden feladatot, miközben gyermeked sem kell, hogy nélkülözzön.

Ezt a terméket sok kísérlet és technológiai fejlesztés előzte meg. Ennek eredménye a súly kényelmes eloszlása a hát és a gerinc izmain, azaz a teljes tehermentesítés.

 

Mikor jó a BabaCo ?

Otthon, sétához, bevásárláshoz, kiránduláshoz, gyermekorvoshoz, játszótérre jövet-menet, szoptatáshoz stb. Bármikor amikor gyermekedet kezedben tartod.

Olyan helyekre ajánljuk, ahova nem akarunk, vagy nem tudunk babakocsival menni. 

 

Meddig jó a BabaCo ?

  • 6 hónapos korig - kétféle fekvő pózban
  • 6 hónapos kortól - hatféle ülő pózban

Kevés ilyen használati cikk van, amit a gyermek és szülő egyaránt ilyen hosszú ideig tud használni.
Terhelhetősége maximum 20-25 kg.

Gyerekorvosok, Szülészek, Védőnők, Gyógytornászok, Édesanyák és Nagyszülők ajánlásával.

Kovács Andrea Gyógytornászként ajánlja a BabaCo csípőülőkét!

 

Vélemények a termékről:

Paulovits Viktor (36)

"A tegnapi nap megtörtént az első huzamosabb használat. Azt kell mondjam, a termék túl jó. A kislányunknak annyira tetszik, hogy anya közelségében van, hogy a babakocsit üresen tologatjuk magunk előtt. :-D:-D
Természetesen szülői oldalról is tökéletes a használata.
Minden babával rendelkező ismerősünknek ajánlani fogjuk!"

 

Ibike (29)

"Az én kislányom 9 hónapos, és gyakorlatilag újszülött kora óta állandóan ölben akar lenni. Ez nekem is olyan fontos, mint neki, mert nagyon jólesik a teste közelsége. Az egyetlen problémát a gerincsérvem okozta, ami elég gyakran kiújult. Csak emiatt próbáltam volna én is “leszoktatni” a cipelésről. Mára már feladtam, és elfogadtam, hogy amíg járni nem fog, addig szinte folyamatosan ölben lesz.:) Szerencsére a fittmamablogon talált pilates gyakorlatoknak és a speciális BabaCo csípőülőkének köszönhetően teljesen tünetmentes a gerincsérvem."

 

Papp Kata (27)

"Nekem többen is ajánlották. Mert már nagyon fájt a hátam. Nagyon hálás vagyok érte! IMÁDJUK!!! Apa is kölcsön kéri néha..:-) Mi csak ajánlani tudjuk mindenkinek!!! Bőven megéri az árát, mert mi tuti, hogy évekig fogjuk használni...Köszönjük!"

 

Kilián Viktória (30)

"Sziasztok! Nekünk 2 hónapja született meg a második kisbabánk Kristóf. A nagyobb, Zsófikánk 1,5 éves  aki azóta, amióta a pici megszületett folyamatosan igényli a testközelségem. Nekem oriási segítség a Babaco!! Egész nap viselem. Hol szoptatok vele, hol Zsófi csücsül rajta." 

 

Dóra Vereckei (40)

"Sziasztok,én vettem egy ilyen csípőülőkét, pár hónapja használom, nagyon szeretem!!! És a babám is!!! Ő jobban, mert szabadabban érzi magát, mint a másik hordozóban, abba bebújni nekünk egy kínszenvedés volt..., így sokkal egyszerűbb. Amúgy nem értem az itteni kérdéseket, mert 6 hónapos kor alatt mi is fekve használtuk, ahogy az az ajánlásokban is szerepel. A gyerekorvosommal is konzultáltam, és a gyógytornászunkkal is, s ők maximálisan támogatták. Én is csak tovább tudom ajánlani...!!!"

 

Veress Beáta (34)

"Több babahordozót használtam már, de ez az egyetlen, amelyiknél tényleg nem fáj a hátam, derekam! Nagyon köszönöm!!! Minden nap használom, minden hova viszem magammal. A 1,5 éves Petike kisfiam is imádja. Csak ajánlani tudom! Örülök ennek a találmánynak!"  

 

Szarkadi Éva (32)

"Sziasztok, mi nem veszünk semmit, mert uncsi tesóktól mindent kapunk. Viszont már sok helyen olvastam jókat a Babacoról és megtetszett, mert a második gyereknél nagyon fáj már a derekam. Rávettem apát, hogy vegyük meg és azt kell, hogy mondjam a legjobb döntés volt! Azóta nem fáj a derekam és sokkal jobban bírom a napokat! Bárcsak az elsőnél is tudtam volna róla, hogy van egy ilyen szuper termék. Évi"

 

Szilvi (26)

"Alig vártam, hogy megjöjjön. A barátnőmnek van és kipróbáltam... Akkor tudtam, hogy nekem egy ilyen kell. Mert már nem bírtam a 8 kilós Zsombikámat. Nálunk az egész család használja. Nagyon szeretjük! A nagyinak is vettünk egy kávé barnát. Csak ajánlani tudom mindenkinek!!"